MASKINSERVICE KVIST AS  |  VERPETVEIEN 31  |  1540 VESTBY  |  TELEFON 91 91 43 46  |  post@maskinservicekvist.no

MASKISERVICE KVIST

Maskinservice Kvist as

Hvem er vi?

Maskinservice Kvist as er et selskap med bred erfaring med maskiner, verktøy og utstyr. Vi har 30 års erfaring med produksjon, reparasjon og salg av maskiner. Vi startet med produksjon av industrimaskiner, snekkermaskiner og etterhvert har tyngden ligget på hus- og hagemaskiner.
I dag driver vi med salg og service av alt både hobby- og proffhåndverkere måtte behøve. Kun slitesterke og kjente merker føres av oss, enten det gjelder verktøy, arbeidstøy, motorsag eller gressklipper.

Trend

De siste 3-4 årene har batterimaskiner og robotklippere kommet for fullt. Interessen for slike maskiner øker for hvert år både i privat og bedriftsmarkedet. Mye av årsaken til dette er at batterikapasiteten ikke lenger er noen begrensning, og at man slipper forurensende lyd og luft med mer. Produktutvalget er stort og det finnes alltid en maskin som passer til ditt behov!

Fremtid

Batterimaskiner og robotklippere har fått et godt fotfeste også i Norge. Importører og leverandører satser stort på slike maskiner og det gjør oss trygge på at kvalitet er satt i høysetet.

 

Maskinservice Kvist as satser på salg, montering og service av slike maskiner. Vi vil gjøre det enkelt for deg som kunde ved å hente og bringe, og sørge for den service og oppfølging som din maskin behøver for å gå bekymringsløst hver eneste sesong. Vårt motto er tillit og punktlighet. Velger du oss som din leverandør av maskiner og utstyr kan du stole på at jobben blir gjort.

"noen ganger er det grønnere på den andre siden"


Lars Atle Kvist