MASKINSERVICE KVIST AS  |  VERPETVEIEN 31  |  1540 VESTBY  |  TELEFON 91 91 43 46  |  post@maskinservicekvist.no

April 11, 2018

Please reload

Siste innlegg

Robotgressklipper gir deg mer fritid.

February 12, 2017

1/1
Please reload

Utvalgt innlegg

Robotgressklipper gir deg mer fritid.

February 12, 2017

 

Har du tenkt over hvor mange timer du bruker på gressklipping i året?

Robotklipperen har kommet for å bli. Det er en fantastisk maskin som klipper gresset hele sesongen igjennom. Den maler garasjen og passer hunden i fellesferien og gjør strengt talt alt den blir bedt om..... ELLER?  Neida, en robot klipper er en automatisk gressklipper som klipper gresset ditt hver dag. Etter flere år med salg og montering av robot gressklippere, har jeg lært mye om å tilpasse hagen og klipperen for å få det beste resultatet. 

 

Robot gressklipperen blir garantert familiens beste venn, men må nok ha litt hjelp til å tilpasse seg. Nå er det svært lett og programmere og sette opp maskinene som er på markedet idag. Med de forskjellige hagene vi har så kan vi med små tilpasninger Få det perfekte resultatet.. Gangstier, heller og kantstein bør flukte med gresset slik at begrensningskabel kan ligge så nær stien som mulig. Slik får du en robot klipper til å klippe gresset helt ut i kanten uten at noe står igjen.

 

 Det er også lurt å fjerne stubber, rydde langs kanter samt fylle igjen små fordypninger slik at robot klipperen ikke setter seg fast. Ripsbusker og andre busker har ofte greiner som henger litt ned i gresset. Disse bør klippes eller løftes ved å sette en grenstøtte under slik at robot klipperen kommer helt inntil Det er altså små ting som skal til for å få det beste resultatet.


Hvilken robot klipper skal du velge?

Idag finnes det mange gode merker. Noen har vært på markedet i mange år, noen kommer fra store kjente produsenter som legger all sin kunnskap og ekspertise i solide maskiner. Robot klipperen er en liten datamaskin som trenger vedlikehold og oppfølging som alle andre maskiner. Maskinen skal oppdateres, rengjøres, det skal byttes kniver osv. Da er det godt å vite at det finnes et serviceverksted for din maskin, et sted du kan kontakte og få hjelp hvis du skulle trenge det.

 

Felles for alle robot klippere er at du kjøper en ferdigklippet plen. Ikke bare er den alltid nyklippet, den får også jevn tilførsel av næring gjennom at det avklippede gresset blir liggende igjen i plena, og du får et mye penere og jevnere resultat. Du slipper å rake og kjøre bort avfall, og naboene slipper bråket fra gressklipperen din. 

 

Snakk gjerne med en faghandel som kan komme med råd og veiledning om hvilken type maskin som egner seg best for din hage. Vi kan komme på en uforpliktende befaring og sammen finne en robotklipper som passer din hage best. Vi har lang erfaring med å montere kabel og tilpasse klipperen til din hage. Velger du en driftssikker maskin fra en faghandel og i tillegg tegner serviceavtale på maskina så er du garantert  trygg på at du har en maskin som gjør jobben imange år framover. 

 

Vi kan gressklipper roboter, kontakt oss, så tar vi en uforpliktende prat.  Kontakt.

http://www.hondamiimo.no/ eller http://www.ambrogiorobot.com/no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square